Social media

gebruiken binnen je bedrijf is een tijdrovende job die je niet zomaar kan laten links liggen. Een weekje werken aan uw sociale media campagne en dan een maandje niet is de doodsteek voor uw pagina. Wij beseffen zeer goed dat u uw focus moet leggen op uw zaak en eventueel daarbij horende webshop. Deze zijn prioritair voor het slagen van uw bedrijf, maar onderschat de kracht van sociale media niet … Het uitbesteden van uw sociale media is een absolute meerwaarde voor uw bedrijf !

Wat betekent het uitbesteden van uw sociale media voor u ?

  • Tijdwinst is enorm, wij nemen praktisch 100% over van uw sociale statussen en ontwerpen. Aan u de keuze om ons te sturen of niet.

  • Meer klanten: door de continue bezigheid op uw pagina verkrijg je automatisch meer klanten die uw volgen.

  • Naambekendheid: door de continue bezigheid op uw pagina komt uw naam van uw bedrijf meer in het daglicht. Herkenbaarheid = 100%

  • Content wordt professioneel aangepakt: statussen, header, profielfoto’s enzovoort krijgen de nodige grafische aandacht.

  • Opvolging en expertise van uw pagina is gegarandeerd.

  • 7/7 Service: heb je een probleem , een vraag, of een klacht ? Aarzel niet en contacteer ons direct.

WE CREATE YOUR CONTENT,
WE CREATE TIME …

De correcte afmetingen voor uw Facebook profiel en statussen? De juiste resoluties ? Uw huisstijlkleuren perfect geprojecteerd op sociale netwerken? Wij doen het voor u! Inderdaad wegens onze jaren ervaring in de grafische wereld verzorgen wij uw content. We tonen u hieronder graag nog enkele omslagfoto’s en profielfoto’s van enkele van onze klanten. Ook interesse ? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@pepaslifecreations.be

Enkele Facebook Headers

Volgens thema, sfeer, seizoen, …

Deel deze pagina op sociale netwerken