Over ons

Zaakvoerders: Dewulf Bart – Geryl Silke
Home:  Alveringem

Skills: Webdesign, Illustrator, Indesign, Photoshop, IT, …

Pepaslife Creations is een grafisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van ontwerp en drukwerk. Ons doel is en blijft de omzet van onze klanten te verhogen. Dit door middel van perfect afgewerkte ontwerpen zowel in de digitale wereld als de drukwereld. U als klant bent koning ,maar door onze jarenlange ervaring geven we u graag wat tips en tricks mee voordat we in zee gaan met elkaar. Het samen uitwerken van uw ideeën is waar we goed in zijn. Luisteren en analyseren van uw vragen is primair bij een goed verloop van eender welke opdracht.

Service staat hoog in het vaandel. Wij kunnen pas spreken over een geslaagd project als u als klant tevreden bent. Tussentijds polsen naar uw mening, aanpassingen doorvoeren en uiteindelijk het resultaat aan u tonen helpt enorm bij het volledige servicepakket. U als klant staat centraal , U tevreden = Wij tevreden.

Drukwerk wordt ook altijd door ons gecontroleerd, wanneer deze niet aan onze hoge eisen voldoet starten we het drukproces opnieuw op zonder dat u hiervoor meer betaald.

Heeft u nog vragen ? Wil u verder in contact met ons komen ? Aarzel dan niet en contacteer ons nog vandaag via info@pepaslifecreations.be

 

We make you stand out!

Deel dit verhaal op sociale netwerken ...